vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Infoavond groeicursussen 2018

Saltare vzw organiseert in samenwerking met Outward Bound groeicursussen voor personen met een complexe band met eten. Ben je minstens 18 jaar? Wil je jezelf beter leren kennen en zoeken naar waar je grenzen liggen, of wie je nog meer bent of waar je goed in bent, naast de eetproblemen? Dan is de groeicursus misschien wel iets voor jou.

Op 22 januari 2018 krijg je meer informatie over wat je zoal kan verwachten van zo’n intensieve week. Dorien Meeusen, Els Verheyen, Lieve Pensaert en Emmy Velghe (allen verbonden aan Saltare vzw) vertellen met passie over dit project. Er zullen ook mensen aanwezig zijn die zelf intussen de ervaring hebben opgedaan van zo’n groeicursus. Een ideale kans om vragen te stellen en in gesprek te gaan! Breng gerust ook je familie en vrienden mee, zodat ook zij meer te weten kunnen komen over de mogelijkheden van deze Groeiweek.

Ben je op zoek naar een uitdaging die je weer een stap verder kan helpen in je herstelproces? Wil je eens iets anders doen dan enkel gesprekstherapie? Zoek je naar een kans om uit je comfortzone te stappen, in alle veiligheid en met steun van lotgenoten? Kom dan zeker eens luisteren op deze inspirerende avond!

 

Groeicursus 9 gaat door enkel voor vrouwen vanaf 18 jaar, van maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april 2018.

Groeicursus 10 wordt georganiseerd van 13 tot en met 17 augustus 2018 en dit voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

 

Graag je deelname bevestigen via info@anbn.be voor de info-avond op maandag, 22 januari 2018.  De inkom is gratis en de plaatsen zijn beperkt.

Waar: Inloophuis Eetstoornissen, Blijde Inkomststraat 113, 3000 Leuven
Wanneer: maandag 22 januari 2018 van 19u15 tot 20u30