vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Infoavond groeicursus voor mensen met een complexe band met eten

In de eerste week van de paasvakantie (8-12 april ’19) organiseert Saltare vzw samen met Outward Bound Belgium en ANBN een Groeicursus voor personen met een complexe band met eten. Heb je daar ook last van, ben je een vrouw en minstens 18 jaar? Wil je jezelf beter leren kennen en zoeken naar waar je grenzen liggen, of wie je nog meer bent of waar je goed in bent, naast de eetproblemen? Dan is de Groeicursus misschien wel iets voor jou!

In augustus 2019 organiseren we overigens ook een gemengde groep, zodat ook mannen kunnen deelnemen. Ook mensen die tijdens de paasvakantie moeilijk vrij kunnen nemen zijn dan heel erg welkom! (12-16 augustus ’19)

Tijdens deze infoavond krijg je meer te horen over wat je zoal kan verwachten van zo’n intensieve week. Bert Vandenbussche (Outward Bound School), Dorien Meeusen, Els Verheyen, Lieve Pensaert en Emmy Velghe (allen verbonden aan Saltare vzw) vertellen met passie over dit project. Er zullen ook mensen aanwezig zijn die zelf intussen de ervaring hebben opgedaan van zo’n groeicursus. Een ideale kans om vragen te stellen en in gesprek te gaan! Breng gerust ook je familie en vrienden mee, zodat ook zij meer te weten kunnen komen over de mogelijkheden van deze Groeiweek.

Ben je op zoek naar een uitdaging die je weer een stap verder kan helpen in je herstelproces? Wil je eens iets anders doen dan enkel gesprekstherapie? Zoek je naar een kans om uit je comfortzone te stappen, in alle veiligheid en met steun van lotgenoten? Kom dan zeker eens luisteren op deze inspirerende avond!
Graag je deelname bevestigen via info@anbn.be voor vrijdag 08/02. Plaatsen beperkt!

Waar: Inloophuis Eetstoornissen, Blijde Inkomststraat 113, 3000 Leuven
Wanneer: maandag 11 februari 2019 van 19u30 tot 21u30

Download hier de PDF-versie van de uitnodiging.